Okulmuz Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi Programı 1. sınıf öğrencileri, Gıda Kimyası dersi kapasımında Öğr. Gör. Hüseyin Ender GÜRMERİÇ'in danışmanlığında proje ödevi hazırlamışlardır. Proje ödevi ile birlikte karbonhidratlar, yağlar ve proteinlere ait modeller yapılmıştır.Bu modeller arasında, Glukoz, Fruktoz, Alanin, C vitamini, B3 vitamini, Linolenik asit, Hidroksimetilfurfural (HMF), DNA, RNA ve su molekülü modelleri yer almaktadır.

Glukoz Fruktoz  DNA, RNA

Glukoz                                          Fruktoz                                             DNA, RNA

Alanin

Alanin                                                                  Su Molekülleri