Meslek Yüksekokulumuz’da

Mezuniyet Ödül Töreni Coşkusu

Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulumuzda Mezuniyet Töreni şölen havasında kutlandı. Toplamda 150 öğrenci mezuniyet sevincini yaşadı.

Şiran Mustafa Beyaz MYO kampüs alanında yapılan törene, Şiran Kaymakamı Osman Oğuz EKŞİ, Şiran Belediye Başkanı Mutlu ÖZEL, Şiran Mustafa Beyaz MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bayram ÜRKEK, Şiran Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Kemal Kurt, ilçemizde görev yapan çok sayıda kurum amiri ile öğretim elemanları, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören; Yüksekokulumuz dönem birincisinin konuşması, protokol konuşmaları, dereceye giren öğrencilerimize hediyelerinin takdimi, Şiran Mithatpaşa İlkokulu Halkoyunları ekibinin gösterimi, mezun öğrencilerimizin yemin töreni ardından kep atma ve toplu fotoğraf çekimi ile tamamlandı.

Mezuniyetimize katılarak bizleri onurlandıran protokol üyelerine ve öğrenci ailelerine, mezuniyet töreninin organize edilmesine katkı sunan başta Müdürümüz Sayın Dr. Öğr. Üyesi Bayram ÜRKEK olmak üzere Şiran Mustafa Beyaz Meslek Yüksekokulunun tüm paydaşlarına teşekkürlerimizi sunar, mezun öğrencilerimize hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde başarılar dileriz.